Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Segeltorpsvägen 7 Älvsjö - Herrängen, Stockholm

Rum: 10 rum varav 6 sovrum Typ: Enfamiljshus
Boarea/Biarea: 252/84 kvm Byggår: 2000
Pris: utgångspris Tomtarea: 1 079 kvm, Strandtomt
Webbnr: 1241-12703
Visa på karta
Rum:10 rum varav 6 sovrum
Typ:Enfamiljshus
Boarea/Biarea:252/84 kvm
Byggår:2000
Pris: utgångspris
Tomtarea:1 079 kvm, Strandtomt
Webbnr:1241-12703

DEN STORA ÄRAN ATT FÅ PRESENTERA!

TILL SALU INOM KORT MED VISNINGAR I AUGUSTI! Helt unik möjlighet att förvärva Älvsjös absolut bästa läge. Ett drömboende med en fantastisk och storslagen panoramautsikt över Långsjön och ett obeskrivligt lugn! En magisk strandtomt med sydvästläge på Långsjöns solsida erbjuder egen badstrand och flotte, stor terrass om 65 kvm och balkong samt en stor lättskött trädgårdstomt gränsande till allmänning som lämpar sig utmärkt för lek och spring. Här ges plats åt familj, släkt och vänner att njuta i solen i stort sett hela dagen och kvällen. Huset som andas kvalitét byggdes år 2000 och innefattar en totalyta om hela 336 kvm fördelat på 10 rum och kök i tre plan. Interiören har en optimal planering och ger en genuin känsla som måste upplevas. Härliga umgängesytor, köksö, tre meter i takhöjd på entréplan, sex bra sovrum, tre badrum, bastu, bubbelbad, flertalet eldstäder, kakelugn, företagslarm, fiber, trådat nätverk med 48 uttag, centraldammsugare, Sonos musikanläggning med fem zoner och surroundljud vid bio-plats, matkällare och utmärkt förvaring. Dessutom stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp och en golvbeklädnad av gedigna trägolv och klinker. Uppvärmning genom bergvärme från 2016 med vattenburen golvvärme i hela huset. Garage med tillhörande förråd med plats för en bil samt plats för flera bilar på den stenlagda uppfarten. Som grädden på moset har trädgården ett eget bevattningssystem som möjliggör för områdets grönaste gräsmatta. Friköpt tomt på lugn gata i mycket barnvänligt område. Vattenfastighet ingår. Få fastigheter i Stockholms kommun har egenskaper som detta hus. Granne med Långsjöns vatten och naturområden men ändå endast kort promenadavstånd till skola och dagis och direkt närhet till buss som tar dig till anslutande T-bana och pendeltåg. Här finns dessutom mycket goda möjligheter för uthyrning av del av källarplanet och ändå ha fyra sovrum kvar att tillgå. En bra trerummare, förberett för installation av kök, med egen ingång för extern hyresgäst eller som ett generationsboende inom familjen. Välkommen hem!

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning

Beskrivning

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Christofer Svensson