På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Övre Kvarngatan 30Bymarken, Jönköping

Rum:4 rum varav 3 sovrum
Boarea/Biarea:144/42 kvm
Typ:Enfamiljshus
Byggår:1964
Tomtarea:769 kvm, Trädgårdstomt
Webbnr:3160-32736

Det absolut bästa!

Läge, utsikt och hög standard! Dessa utsökta komponenter hittar Ni här! Fantastiskt och unikt i sitt slag! Väldisponerade kvadratmeter i absolut toppskick. Villan är inbäddade i grönska och porlande från Dunkehallaån gör att naturen runt husknuten gör sig påmind. Än dock-bara ett stenkast från den vibrerande stan... Denna 60-talsvilla har fått ett helt nytt utseende. Här andas det totalrenoverat med attityd. Stilrena, påkostade materialval. Detta unika boende ligger centralt med gångavstånd till allt man behöver i sin vardag. Vacker utsikt över Vättern och vår stad får man på köpet! Villan har allt man kan önska sig....och så lite till. Hemmet kännetecknas av en ljus och stilren design. Hela boendet i fullständig harmoni när det gäller färg och form. Rikligt med fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Här erbjuder vi nu det bästa = hörntomt med bästa utsiktsläge. Otroligt härlig och tilltalande trädgårdstäppa. Generös altan i bästa väderstreck. Hit kan Ni komma och uppleva livskvalite! Är Ni familjen med stort socialt umgänge och önskemål om gott om plats för alla, ja...då ska ni definitivt vända blicken hit. En drömvilla för en familj med höga krav på sitt boende! Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

integritetspolicyn

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

integritetspolicy

Bilder

Stäng bilder

Karta

Beskrivning

 • Beskrivning

Beskrivning

 • Adress:

  Övre Kvarngatan 30, Bymarken, Jönköping

 • Typ:

  Enfamiljshus

 • Upplåtelseform:

  Friköpt

 • Rum:

  4 rum varav 3 sovrum

 • Boarea/Biarea:

  144/42 kvm

 • Byggår:

  1964

 • Tomtarea:

  769 kvm, Trädgårdstomt

 • Webbnr:

  3160-32736

Område