På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Östra Storgatan 107 BLiljeholmen, Jönköping

Rum:1 rum + kök
Boarea:26,2 kvm på vån 3 av 3
Pris:1 495 000 kr Utgångspris
Avgift: 1 014 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv
Typ:Lägenhet
Byggår:1962
Webbnr:3160-32675
Hiss:Nej

Strandläge

Visas i December. Välkommen till Östra storgatan 107 B - Läge, Vätterutsikt, strand och låg hyra! Här erbjuds en snygg kvadratsmart cityetta med ett mycket bekvämt och högattraktivt läge. Som granne med Vätterns playa och närhet till city och högskola är detta en drömlägenheten för studenten eller förstagångs köparen. Detta är en av få centrala lägenheter med en riktigt låg hyra om ca 1000 kr i månaden. Intrycken är många och positiva, fördelarna likaså. Från lägenheten har man en läcker utsikt över Vättern. Lägenheten är genomgången och är modern och kvadratsmart. I lägenheten finns ett platsbyggt kök och en utomordentlig inredd klädkammare, i alkoven finns plats för säng. Till Vätterns playa kommer man från innergården. Kommunikationerna till staden och Högskolan är utomordentliga, cykelvägar, buss, gångvägar, strandpromenad m.m. Fiskaren är en lågbelånad förening med alla stora investeringar gjorda och låga avgifter långt under snittet i området, kanske en av Jönköpings bästa! Det är faktiskt värt att återigen nämna, att månadsavgiften ligger på ca. 1000 kr/månad! Välkomna för information. Mäklaren informerar: - Visas i December. - Obs! Acceptpris pris finns. - Att bo vid Vätterstranden är mångas dröm och ett av stadens populäraste områden. - 10 - 20 meter till playan! - Härlig Vättervy från lägenheten - Välmående förening med mycket låg belåning och låga hyror. - Stamrenovering och andra större renoveringar genomförda. - Våningen är genomgången och renoverad. - Modernt platsbyggt kök. - Mycket kvadratsmart och välplanerad. - Lägenheten är insynsskyddad. - Badrum med plats för tvättsektion - om så önskas. - Bra förrådsmöjligheter i huset. - Mysig, välskött och bilfri innergård. - Stadsetta med närhet till citypuls och strand! - Brf Fiskaren är av Jönköpings lägst belånade föreningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

integritetspolicyn

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

integritetspolicy

Bilder

Stäng bilder

Planritning

Karta

Beskrivning

 • Beskrivning

Beskrivning

 • Adress:

  Östra Storgatan 107 B, Liljeholmen, Jönköping

 • Typ:

  Lägenhet

 • Upplåtelseform:

  Bostadsrätt

 • Rum:

  1 rum + kök

 • Boarea:

  26,2 kvm på vån 3 av 3

 • Hiss:

  Nej

 • Byggår:

  1962

 • Webbnr:

  3160-32675

 • Avgift:

  1 014 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv

 • Pris:

  1 495 000 kr Utgångspris

Område