På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Östra storgatan 101ALiljeholmen, Jönköping

Rum:1 rum + Kök
Boarea:26,2 kvm på vån 3 av 3
Pris:1 595 000 kr Utgångspris
Avgift: 1 014 kr/mån Ingår gör värme, vatten samt kabel-tv
Typ:Lägenhet
Byggår:1961
Webbnr:3160-32541
Hiss:Nej

Strandläge, superlåg hyra & utsikt

Välkommen till Östra storgatan 101 A - Acceptpris för köp i förväg finns. Sanslöst låg månadsavgift, strandläge och stilren interiör är en perfekt trio! Det är inte allt för ofta vi har möjlighet att erbjuda en renoverad och stilren pärla nära strand & sjö och dessutom i en förening som nästan är obelånad! Detta är en av få centrala lägenheter med en superlåg avgift om 1000 kr En eftertraktad och kvadratsmart pärla i toppskick och toppläge. Ord som strand, sjö, utsikt och cityläge är så lätt förknippade med detta boende. Intrycken är många och positiva, fördelarna likaså. Lägenheten har renoverats och omplanerats för maximal rymd, ljusinsläpp och bekvämlighet. Allt är väl harmoniserat inredningsmässigt och vittnar om en fin lägenhet. Modern och funktionell. Här bjuds det på en gedigen takhöjd, fin atmosfär, öppen planlösning, behagligt ljusinflöde, platsbyggt kök, helkaklat badrum, vackra golv och mycket charm. Kommunikationerna till staden är utomordentliga, cykelvägar, buss, gångvägar, strandpromenad m.m. Närheten till högskolan och citypulsen når du inom några minuter. Läget mellan Vättern och dess playa på ena sidan och Liljeholmsparken på andra är detta en drömlägenheten för studenten eller förstagångs köparen. Öppna innergårdsdörren och stig ut till Vätterns playa. Eller varför inte en ljummen vacker sommarkväll - en kort promenad ner till Piren. Fiskaren är en lågbelånad förening med alla stora investeringar gjorda och låga avgifter långt under snittet i området, kanske en av Jönköpings bästa! Det är faktiskt värt att återigen nämna, att månadsavgiften ligger på ca. 1000 kr/månad! Välkomna för information. Mäklaren informerar: - Obs! Acceptpris pris 1700 000 kr med valfritt tillträde. - Att bo vid Vätterstranden är mångas dröm och det är ett av stadens populäraste områden. - Gillar du stranden?, då är det 20 meter till playan! - Härlig Vättervy från lägenheten - Välmående förening med låg belåning och låga hyror. - Stamrenovering och andra större renoveringar genomförda. - Våningen är genomgången och renoverad 2017 och 2018. - Helt nytt kök installerat 2017. - Mycket kvadratsmart och välplanerad. - Lägenheten är insynsskyddad. - Badrum med plats för tvättsektion - om så önskas. - Takhöjden skapar en luftig atmosfär. - Bra förrådsmöjligheter i huset. - Mysig, välskött och bilfri innergård. - Centralt läge med närhet till centrum. - En attraktiv och solid förening med mycket låga avgifter. - Brf Fiskaren är av Jönköpings lägst belånade föreningar. Följande renoveringar är utförda under 2017: - Nytt kök installerat och omplanerat. - Nya kapitalvaror. - Ny ekparkett i hela lägenheten. - Nya listverk - Nytt innertak genomgående med dimbar belysning i hall, kök, vardagsrum. - Nya ytskikt. - Ommålning av väggar. - Ny kommod i badrum.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren

Bilder

Stäng bilder

Karta

Beskrivning

 • Beskrivning

Beskrivning

 • Adress:

  Östra storgatan 101A, Liljeholmen, Jönköping

 • Typ:

  Lägenhet

 • Upplåtelseform:

  Bostadsrätt

 • Rum:

  1 rum + Kök

 • Boarea:

  26,2 kvm på vån 3 av 3

 • Hiss:

  Nej

 • Byggår:

  1961

 • Webbnr:

  3160-32541

 • Avgift:

  1 014 kr/mån Ingår gör värme, vatten samt kabel-tv

 • Pris:

  1 595 000 kr Utgångspris

Område