Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Dalvägen 8 Hovslätt, Jönköping

Rum: 4 rum varav 2 - 3 sovrum Typ: Enfamiljshus
Boarea/Biarea: 91/80 kvm Byggår: 1963
Pris: 3 195 000 kr utgångspris Tomtarea: 1 358 kvm, Hörntomt
Webbnr: 3160-31323
Visa på karta
Rum:4 rum varav 2 - 3 sovrum
Typ:Enfamiljshus
Boarea/Biarea:91/80 kvm
Byggår:1963
Pris:3 195 000 kr utgångspris
Tomtarea:1 358 kvm, Hörntomt
Webbnr:3160-31323

Insynsskyddat hörnläge mot sydväst!

Välkomna till idyllen i Hovslätt och Dalvägen 8! Villan är välplacerad på en större hörntomt där tre sidor gränsar mot skogspartier. Trädgården bjuder på en härlig yta med gott om plats för hela familjens aktiviteter och intressen. Ett fantastisk läge med en insynsskyddad baksida med sol från morgon till sen kväll! Skulle dessa ytor mot förmodan inte räcka till så finns Hassafallsleden ett stenkast bort samt Hovslätts idrottsplats med fotbollsplaner och motionsspår. På tomten finns även dubbla uteplatser, badtunna, garage, carport och ett uthus med extra förvaringsutrymme. På entréplan finner Ni ett rymligt kök och vardagsrum med gott om plats för umgänge. Från köket nås den härliga altanen som delvis är inglasad och som vetter mot sydväst. Vidare i huset finner Ni ett renoverat badrum och dubbla sovrum. En trappa ner nås en större relaxavdelning med bastu och bubbelpool - ett riktigt spa på hemmaplan! Här finns även ett större allrum som lämpar sig väl som tonårsrum. Källarplanet erbjuder även garage och goda förvaringsutrymmen. Uppvärmning sker via jordvärme, men under sommarperioden finns aircondition som kyler bra! I Hovslätt har du förmånen att bo nära naturen och endast ett par knappa kilometer till förskola och skola. Goda tåg- och bussförbindelser och allt som Jönköping har att erbjuda. Håll utkik efter denna bostad som kommer inom kort! Välkommen!

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning

Beskrivning

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Evelyn Daniel