Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Solstickegatan 19 Bäckalyckan, Jönköping

Rum: 5 rum + Kök Typ: Lägenhet
Boarea: 123,5 kvm på vån 2 av 2 Byggår: 1992
Pris: 2 095 000 kr Utgångspris Webbnr: 3160-30378
Avgift: 7 552 kr/mån Ink värme, vatten, kabel-tv, bredband (250 mbit), p-plats finns. Hiss: Nej
Visa på karta
Rum:5 rum + Kök
Typ:Lägenhet
Boarea:123,5 kvm på vån 2 av 2
Byggår:1992
Pris:2 095 000 kr Utgångspris
Avgift: 7 552 kr/mån Ink värme, vatten, kabel-tv, bredband (250 mbit), p-plats finns.
Webbnr:3160-30378
Hiss:Nej

En riktig fin fin pärla!

Välkomna till Solstickegatan 19! Bostäderna på Bäckalyckan är kända för sitt fantastiska läge med sköna omgivningar och korta promenadavstånd till stadsparken och citylivet. Detta är inget undantag! Här bor du troligtvis i en av föreningens bästa lägen. Det är inte allt för ofta vi har möjlighet att erbjuda en väl tilltagen lägenhet om hela 123,5 kvm i etage med mycket charm, karaktär och atmosfär. Till detta ingår både balkong och egen loggia, för hela året, med helglasade fönsterpartier. Intrycken är många och positiva och bostaden är i fint skick. Full med hemtrevlig känsla. Nuvarande ägare har definitivt haft hög trivsel som utgångspunkt. Våningen är en etage i två plan med fönster i två väderstreck. Ljusinflödet i lägenheten är vackert under hela dagen och även långt in på kvällen då kvällssolen tar vid, insynen är minimal. Kombinationen av stora rum, och högt i tak - ger bostaden en tacksam rymd och karaktär. Planeringen är genomtänkt och atmosfären är fantastisk. Vardagsrummet är tilltaget med plats för såväl soffgrupp och matsalsmöblering, med öppen plan mot matsal. Sovrummen är gedigna och båda badrummen är helkaklade. - Utanför vardagsrummet finns våningens underbara balkong med sol från förmiddag till sen eftermiddag, - här kan man med fördel avnjuta en god kopp kaffe mot den lugna innergården. Bäckalyckan är enligt många en förnäm pärla och Svavelstickan med de prydliga och trygga omgivningarna är definitivt kvalificerad. Ett boende i en fin förening med solid ekonomi och kvalité i både det inre och de yttre miljöerna. Kontakta mäklaren för information. Mäklaren informerar: - Att bo på Bäckalyckan är mångas dröm och ett av stadens populäraste områden. - Absolut närhet till Stadsparken, kommers och cityläge. - Välmående och mycket välskött förening. - Våningen är i två plan. - Bra läge i huset ger lägenheten ett fint ljusflöde. - Takhöjden skapar en luftig atmosfär. - Minimal insyn i alla rum. - Lägenheten är välskött och genomgången. - Dubbla helkaklade badrum med golvvärme? och tvättmaskin. - Balkong i entreplan - Rymlig loggia med helglasade fönsterpartier i andra plan. Används året runt. - Snabbt bredband (250 mbit) ingår i månadsavgiften. - P-plats finns. - Bra förrådsmöjligheter i huset. - Tillgång till trädgård med uteplatser och övernattningsrum. - För de boende i föreningen finns: Övernattningsrum, uteplatser, bastu, biltvätt, samlingslokal m.m - En attraktiv och mycket välskött förening utan planerade hyreshöjningar.

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning

Beskrivning

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Carola Ivarson