På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Stockrosgatan 43Ekhagen, Jönköping

Rum:3 rum + Kök
Boarea:69,5 kvm på vån 2 av 3
Pris:1 645 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 124 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv
Typ:Lägenhet
Byggår:1900
Webbnr:3160-30375
Hiss:Nej

Renoverad 2015 och låg avgift!

Attraktivt läge med låg avgift och topprenoverat på Ekhagen! Varmt välkomna till en mycket smakfull och luftig trea med ett perfekt läge som bjuder både på södersol och låg hyra. Lägenheten har en genomgående hög standard och har genomgått en stor renovering med stilrena och material- och färgval så sent som 2015. Intrycken är många och positiva och bostaden är i absolut toppskick. Nuvarande ägare har definitivt haft hög trivsel som utgångspunkt. Allt är väl harmoniserat inredningsmässigt och vittnar om en genomtänkt våning. Våningen finner ni på 2:a plan, ljusinflödet i lägenheten är fint under hela dagen Lägenheten har en modern interiör och är väldisponerad i sina kvadrat. En trevlig ljus atmosfär upplevs när man kommer in och man får ett hemtrevligt och generöst intryck av våningen. Rumsdispositionen är mycket bra: Ljus välkomnande hall, stilrent modernt kök, två välplanerade sovrum, många garderober och vardagsrum med plats för både soffor och matbord, allt i stilrent utförande. - Helkaklat badrum med tvättsektion gör boendet dessutom bekvämt. - Utanför vardagsrummet finns en stor inglasad balkong i härligt söderläge med många soltimmar; - en trevlig plats att njuta av solen från. Ett boende i en bra förening med solid ekonomi och kvalité i både det inre och de yttre miljöerna. Jönköpingshus nr 9, Riksbyggen är en välskött förening med genomgångna renoveringar, klart stambyte, låg belåning och låga månadsavgifter. Läget kan knappast bli bättre, en toppenfin våning nära centrala Jönköping och fina naturområden. På området finns dagis och skola strax intill. Mäklaren informerar: - Hemsida: stockrosen.se - Föreningen är lågbelånad - Acceptpris för köp i förväg finns. - Lägenheten är renoverad och genomgången 2015. - Stambytet i föreningen utförd. - En attraktiv och välskött förening med låga avgifter. - Våningen kännetecknas av en genomtänkt planlösning. - Helkaklat badrum med plats för tvätt. - Takhöjden skapar en luftig atmosfär. - Bra förrådsmöjligheter i huset. - Mysig, välskött och bilfri innergård. - Centralt läge med närhet till centrum. - En attraktiv och solid förening med mycket låga avgifter. Följande kvalitetsrenoveringar är utförda:

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren

Bilder

Stäng bilder

Karta

Beskrivning

 • Beskrivning

Beskrivning

 • Adress:

  Stockrosgatan 43, Ekhagen, Jönköping

 • Typ:

  Lägenhet

 • Upplåtelseform:

  Bostadsrätt

 • Rum:

  3 rum + Kök

 • Boarea:

  69,5 kvm på vån 2 av 3

 • Hiss:

  Nej

 • Byggår:

  1900

 • Webbnr:

  3160-30375

 • Avgift:

  3 124 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv

 • Pris:

  1 645 000 kr Utgångspris

Område