Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Lovisagatan 363 Tokarp, Jönköping

Rum: 3 rum + kök Typ: Lägenhet
Boarea: 77 kvm på vån 2 av 6 Byggår: 1983
Pris: 1 650 000 kr Utgångspris Webbnr: 3160-30335
Avgift: 3 320 kr/mån Ink värme, vatten, bredband, kabel-tv och p-plats Hiss: Ja
Visa på karta
Rum:3 rum + kök
Typ:Lägenhet
Boarea:77 kvm på vån 2 av 6
Byggår:1983
Pris:1 650 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 320 kr/mån Ink värme, vatten, bredband, kabel-tv och p-plats
Webbnr:3160-30335
Hiss:Ja

Välkomna till Lovisagatan 363. Bostäderna i Tokarp är kända för sitt fina läge nära stad och fin natur. Detta är inget undantag! Här bor du i ett fint läge en trappa upp. Det är inte allt för ofta vi har möjlighet att erbjuda en väl tilltagen trerumslägenhet med mycket charm och dessutom med en låg hyra, under 3300 kr. Till detta ingår en tilltagen balkong med ett läge där solen är närvarande under stora delar av dagen. Intrycken är många och positiva och bostaden är i fint skick. Nuvarande ägare har definitivt haft hög trivsel som utgångspunkt. Våningen finner ni på 2:a plan, hiss finns, ljusinflödet i lägenheten är vackert under hela dagen och insynen är minimal. Kombinationen av stora rum, och högt i tak - ger bostaden en tacksam rymd och karaktär. Planeringen är genomtänkt och atmosfären är fin. Vardagsrummet är tilltaget med plats för såväl soffgrupp och matsalsmöblering, sovrummen är gedigna och badrummet är rymligt med tvättmöjligheter. - Utanför vardagsrummet finns våningens helinglasade balkong i sydostläge med många soltimmar - här kan man med fördel avnjuta en god kopp kaffe mot den lugna innergården. Norrgården nr 2 är en fin och välskött förening med god ekonomi med atmosfär och kvalité i både de inre och de yttre miljöerna. Läget kan knappast bli bättre, en toppenfin våning nära centrala Jönköping och fina grönområden. På området finns dagis och skola finns på Gräshagen strax intill. Mäklaren informerar: - Föreningens hemsida: https://www.svenskbrf.se/norrgardennr2ijonkoping - Lägenheten är välunderhållen och genomgången. - Bra läge i huset ger lägenheten ett fint ljusflöde. - Inglasad rymlig balkong i sydost mot innergården. - Minimal insyn i alla rum. - Lägenheten har en öppen planlösning. - Takhöjden skapar en luftig atmosfär. - Badrum med tvättmaskin. - Bra förrådsmöjligheter i huset. - Tillgång till trädgård med uteplatser. - Bredband och P-plats ingår i avgiften. - Ca 400 kr/mån för hushålls-el och varmvatten. - En attraktiv och solid förening. Följande kvalitetsrenoveringar är utförda: 2017 - Ny diskmaskin. 2017 - Ommålning hall och kök 2012 - Totalrenovering av badrum. 2012 - Ny köksinredning, kakel, bänkskiva, fläkt, vit skåpsinredning med rostfria beslag. 2012 - Ny ekparkett golv i sovrum 1 och 2. 2012 - Garderobssektion i ek med spegeldörr i hall. 2012 - Nya ytskikt genomgående i lägenheten. 2012 - Inglasning av balkong. 2010 - Nytt golv i balkong. 2010 - Nytt golv i hall. 2010 - Nytt golv i kök

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning

Beskrivning

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Daniel Gesher