Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Sveavägen 49 Hisingstorp, Jönköping

Rum: 3 rum Typ: Lägenhet
Boarea: 86 kvm på vån 4 av 8 Byggår: 2016
Pris: 2 595 000 kr Utgångspris Webbnr: 3160-29932
Avgift: 5 040 kr/mån Ink värme, vatten, internet 100mb, ip-telefoni och kabel-tv Hiss: Ja
Visa på karta
Rum:3 rum
Typ:Lägenhet
Boarea:86 kvm på vån 4 av 8
Byggår:2016
Pris:2 595 000 kr Utgångspris
Avgift: 5 040 kr/mån Ink värme, vatten, internet 100mb, ip-telefoni och kabel-tv
Webbnr:3160-29932
Hiss:Ja

Hisingstorp är enligt många en förnäm pärla och Brf Hisingstorp höjd med de prydliga och gröna omgivningarna är definitivt kvalificerad. Välkomna till Sveavägen 49! Uppskattar man större balkonger, Vätterutsikt, insynsfrihet och gavelläge så är detta ett mycket fint tillfälle. Med ett utmärkt och högattraktivt läge på Hisingstorps höjder erbjuder vi denna eftertraktade lägenhet i absolut toppskick. Våningen finns i fritt och ljust hörnläge, helt insynsskyddad med fina utsikter och generöst med ljusinflöde som ger våningen en ljus och luftig karaktär. Planlösningen är optimal - vardagsrum, kök och matsal är integrerat i en generös rymd med öppna lättmöblerade ytor samtidigt som man har direktkontakt med våningens rymliga balkong. Allt från kök till badrum är genomtänkt och utformat med fina material- och färgval. Här bjuds det på extra tillval, hög standard, stilrent kök, stort helkaklat badrum med tvätt och välplanerade sovrum. Den stora inglasade balkongen blir som en förlängning av bostaden - ett mysigt extrarum - perfekt för sitt ändamål. Bara att flytta in och börja njuta av denna pärla. Måste upplevas på plats. Välkomna. Mäklaren informerar: - Föreningen är välmående och mycket välskött. - Lägenheten har ett gavelläge. - Ljusinsläpp i tre väderstreck. - Fina utsikter även mot Vättern. - Den stora inglasade balkongen ca 10 kvm i söderläge. - Lägenheten är helt insynsskyddad. - Högt i tak. - Extra tillval i både kök och badrum. - Alla kapitalvaror av Bosch. - Bra förrådsmöjligheter - Till bostaden finns det även ledig p-plats. - Fiber indraget, bredband 100 mbit ingår utöver värme, vatten och kabel- tv. - Telia Triple Play.

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning

Beskrivning

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Daniel Gesher