Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Stationsgatan 21A Centrala Märsta, Sigtuna

Rum: 4 rum + Kök Typ: Lägenhet
Boarea: 87,7 kvm på vån 4 av 4 Byggår: 1989
Avgift: 5 865 kr/mån inkl värme, vatten, ComHem basutbud (TV, fast telefoni, bredband), bostadsrättstillägg. Webbnr: 1470-25503
Hiss: Ja
Visa på karta
Rum:4 rum + Kök
Typ:Lägenhet
Boarea:87,7 kvm på vån 4 av 4
Byggår:1989
Avgift: 5 865 kr/mån inkl värme, vatten, ComHem basutbud (TV, fast telefoni, bredband), bostadsrättstillägg.
Webbnr:1470-25503
Hiss:Ja

Nu har du chansen på en unik lägenhet endast ett stenkast från Märsta station! En ljus och stilren 4:a, högst upp i huset (hiss finns). Genomtänkt planlösning med balkong i bästa solläge och möjlighet till p-plats i det underliggande garaget. Lägenheten har till stor del renoverats under det senaste året där man har satsat på moderna och smakfulla färger. Lägenheten har ett vardagsrum och tre rymliga sovrum - alla med fantastiskt ljusinsläpp, ett badrum och en separat gäst-wc som bägge är nyrenoverade samt ett stort kök med matplats för 6-8 personer. Från Märsta station tar du dig enkelt vidare mot Stockholm, Uppsala eller Arlanda via buss eller tåg. Intill stationen ligger ett flertal restauranger, en matbutik, vårdcentral och annan service. Ett stenkast härifrån ligger Märsta centrum som bjuder på ett flertal välsorterade matbutiker, bank-och postkontor, gym och ett bibliotek/konsthall. Centrumet ska utökas med fler butiker inom kort. Detta är en perfekt bostad för dig som vill ha gott om plats, endast med ett knapptryck ta dig ner till din bil i garaget, ha möjligheten att snabbt kunna gå till stationen eller bara sitta och avnjuta en middag i solen. Varmt välkommen på visningen!

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning
  • Fakta

Beskrivning

Fakta

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Jennyfer Namazi