Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Ängsrogatan 6B Mariebo, Jönköping

Rum: 3 rum + Kök Typ: Lägenhet
Boarea: 83 kvm på vån 3 av 3 Byggår: 60-tal
Pris: 1 795 000 kr Utgångspris Webbnr: 3160-28322
Avgift: 2 941 kr/mån Ink värme, vatten och kabel-tv Hiss: Nej
Visa på karta
Rum:3 rum + Kök
Typ:Lägenhet
Boarea:83 kvm på vån 3 av 3
Byggår:60-tal
Pris:1 795 000 kr Utgångspris
Avgift: 2 941 kr/mån Ink värme, vatten och kabel-tv
Webbnr:3160-28322
Hiss:Nej

Välkomna till Ängsrogatan 6B. Bostäderna i Mariebo är kända för sitt fina läge nära stad och fin natur. Detta är inget undantag! Trivsamt belägen på högsta planet finns denna mycket trevliga och charmiga gaveltrea i gott skick, totalt insynsskyddad! Ett väldisponerat boende i fritt och ljust läge med fina utsikter, minimal insyn och generöst ljusinflöde. Genom sitt gavelläge får man fint ljusinsläpp genom fönstren på tre sidor. Till detta ingår en tilltagen inglasad balkong med ett fint utsiktsläge. Intrycken är många och positiva och bostaden är i fint skick. Lägenheten har genomgående god standard och har genomgått stor förnyelse senaste åren. Våningen finner ni på 3:e plan, ljusinflödet i lägenheten är vackert under hela dagen och insynen är minimal. Kombinationen av stora rum, och högt i tak - ger bostaden en tacksam rymd. Fina fördelar som låg hyra, fina utsikter, golvvärme, modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och två tilltagna sovrum. Till detta ingår en tilltagen inglasad balkong med ett fint utsiktsläge. Ett toppenfint boende nära centrala Jönköping och fina grönområden. Föreningen är välskött och stabil med stambytet utfört. Mäklaren informerar: - Välmående förening med låg belåning och låga hyror. - Stambytet utfört. - Gavelläge med ljusinflöde från tre väderstreck. - Lägenheten är välunderhållen och genomgången. - Inglasad rymlig balkong mot innergården. - Minimal insyn i alla rum. - Takhöjden skapar en luftig atmosfär. - Golvvärme i hall, kök och badrum. - Badrum med tvättmaskin. - Bra förrådsmöjligheter i huset. - Tillgång till trädgård med uteplatser. - En attraktiv och solid förening.

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning

Beskrivning

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Daniel Gesher