Sök bostad eller innehåll

På gång

Under "På gång" visar vi bostäder där en försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför finns inga tider för visning. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarigt mäklarkontor. Där kan du också få mer information om bostaden.

Tallstigen 3A Centrala Märsta, Sigtuna

Rum: 4 rum + Kök Typ: Lägenhet
Boarea: 95 kvm på vån 1 av 1 Byggår: 1989
Avgift: 6 738 kr/mån Värme, VA, sophämtn, BR-tillägg, bredband, digital-TV och abon.avg. för fast telefoni från ComHem Webbnr: 1470-23701
Hiss: Nej
Visa på karta
Rum:4 rum + Kök
Typ:Lägenhet
Boarea:95 kvm på vån 1 av 1
Byggår:1989
Avgift: 6 738 kr/mån Värme, VA, sophämtn, BR-tillägg, bredband, digital-TV och abon.avg. för fast telefoni från ComHem
Webbnr:1470-23701
Hiss:Nej

Välkommen till Tallstigen 3A, ett mycket trevligt helrenoverat radhus som ligger nära Märsta centrum. Det finns en veranda på både baksidan och på framsidan där man kan njuta av en morgonkaffe eller grilla på kvällen. I det nyrenoverade köket finns ett rymligt skafferi och matplats för sex personer. Badrum nere och uppe är nyrenoverade och helkaklade. Vardagsrummet är öppet och stort där det finns plats för hela familjen att umgås. I närområdet finns den populära äppelparken med träd från sent 1800-tal, parkbänkar och scen, en trevlig samlingsplats för de boende i området. Promenadavstånd till Märsta Centrum och från Märsta station kan man enkelt ta sig mot Stockholm, Uppsala och Arlanda med tåg eller buss.

  • Intresseanmälan
  • Bevaka slutpriset

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar mäklaren dig.

användarvillkoren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter och få e-post/sms om vad slutpriset blev. Informationen skickas dagen efter köpekontrakt är skrivet. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

användarvillkoren
  • Beskrivning
  • Fakta

Beskrivning

Fakta

Tack för din anmälan!

Välkommen på visningen den

Du kommer att få påminnelse via sms
90 minuter innan visningen.

Med vänlig hälsning,

Ansvarig mäklare
Erik Wennberg